Pitwise lanceert VRdocent.nl

Pitwise lanceert VRdocent.nl

VRdocent is van start! VRdocent ontwikkelt educatieve video’s in 360 graden (VR), zoals uitlegvideo’s. Samen met onze klanten in het onderwijs en overige sectoren zorgen we voor een unieke leerervaring voor leerlingen, cursisten, sollicitanten etc. VRdocent produceert niet alleen de 360 video, maar ontwikkelt ook les- of cursusmateriaal bij de video voor een optimaal leerresultaat.

Naast het ontwikkelen van educatieve video’s verzorgt VRdocent workshops over Virtual Reality en Augmented reality.

VRdocent kent een vliegende start: de interesse bij zowel onderwijsinstellingen als uitgeverijen is aanzienlijk. De komende maanden worden de eerste projecten gerealiseerd.

Meer informatie: www.vrdocent.nl of mail info@vrdocent.nl

VRdocent is een handelsnaam van Pitwise

 

BewarenBewaren

By |2017-11-06T20:36:47+01:00november 6th, 2017|Beleid en organisatie, ICT en didactiek, Nieuws, Virtual Reality VR|0 Comments

About the Author:

Sanne
Als zelfstandige met ruime ervaring zowel de zakelijke ICT dienstverlening als het onderwijs richt ik mij met Pitwise op vernieuwing in het onderwijs als adviseur, projectmanager en trainer. Ik begeleid scholen in de overgang naar onderwijs met tablets of laptops en adviseer uitgevers bij nieuwe onderwijsconcepten. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. In mijn vrije tijd gaan we graag op pad met ons oude VW Busje (www.beachbusje.com).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.