Pitwise: het beste van twee werelden…

Onafhankelijk en pragmatisch: dat kenmerkt Pitwise en dat kenmerkt mij. Mijn naam is Sanne Pit en ik ben de oprichter van Pitwise. Ik geloof dat technologie een belangrijk hulpmiddel kan zijn om leerlingen te motiveren, te betrekken bij de les en gerichter te laten leren.

Mijn expertise is gebaseerd op uitgebreide ervaring in de ICT-sector en de huidige dagelijkse onderwijspraktijk. Ik werk in deeltijd als docent aardrijkskunde op een school in Amersfoort.

Mijn carriere begon in het bedrijfsleven, waarbij ik binnen de ICT-sector gewerkt heb in de functie van projectmanager, algemeen directeur en ondernemer. Na enkele jaren nam ik het besluit om toch vooral mijn hart te volgen en heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs: tot op heden heb ik daar geen moment spijt van gehad. Het werken met de leerlingen vind ik erg leuk en in combinatie met mijn werk voor Pitwise kan ik mijn expertise optimaal inzetten bij klanten.

Momenteel sta ik dus nog enkele ochtenden voor de klas: de rest van mijn tijd werk ik voor Pitwise. Ik ben een veelgevraagd trainer, adviseur en spreker waar het gaat om technologie in de klas (iPad, Chromebook, laptop of digiborden), digitale didactiek en de toekomst van het onderwijs waaronder 21ste eeuwse vaardigheden en digitale geletterdheid. Klanten omschrijven mij als enthousiast, pragmatisch en een scherp denker.

Heeft u vragen? Aarzel niet en neem contact op, dan kunnen we kennismaken.

Klanten van Pitwise

De klanten van Pitwise zijn verspreid over het hele land, met het zwaartepunt in de Randstad. Tot mijn klantenkring behoren ruim 50 scholen in het voortgezet en primair onderwijs en verschillende MBO’s.

Daarnaast werk ik voor en met een aantal adviesbureaus. Pitwise werkt samen met de meeste grote educatieve uitgeverijen. De korte lijntjes zorgen er voor dat er voor en tijdens de opleidingsprogramma’s en implementatietrajecten snel geschakeld kan worden.

Pitwise is betrokken bij: 

  • Doordacht Digitaal van de Onderwijsraad – adviseur
  • Doorbraakproject Onderwijs en ICT – lid klankbordgroep
  • Leerling 2020 – Coach leerlab 21ste eeuwse vaardigheden
  • Reisgids Digitaal Leermateriaal – Coauteur
  • Boek 2.0 :Leren met AR/VR – Coauteur
  • Diverse publicaties (oa Volkskrant, 12-18, Kennisnet)
  • Diverse keynotes (NOT, Toetscongres, MinOCW)

Mijn netwerk
Als het voor het slagen van het project van meerwaarde is werk ik samen met diverse andere trainers met roots in het onderwijs. Zowel voor studiedagen als trainingen. U bent dus niet afhankelijk van één persoon.