Pitwise: het beste van twee werelden…

Onafhankelijk en pragmatisch: dat kenmerkt Pitwise en dat kenmerkt mij. Mijn naam is Sanne Pit (Man) en ik ben de oprichter van Pitwise. Met Pitwise wil ik “onderwijs spannend maken”. Ik geloof dat ICT een belangrijk hulpmiddel is om leerlingen te motiveren, te betrekken bij de les en gerichter te laten leren.

Mijn expertise is gebaseerd op uitgebreide ervaring in de ICT-sector en de dagelijkse onderwijspraktijk, waar ik werk als docent Aardrijkskunde.

Mijn carriere begon in het bedrijfsleven, waarbij  ik vooral binnen de internetsector gewerkt heb in de functie van projectmanager, managing director en ondernemer. Na enkele jaren nam ik het besluit om toch vooral mijn hart te volgen en heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs: tot op heden heb ik daar geen moment spijt van gehad. Het werken met de leerlingen vind ik erg leuk en in combinatie met mijn werk voor Pitwise kan ik mijn expertise optimaal inzetten bij klanten.

Momenteel sta ik dus nog enkele ochtenden voor de klas: de rest van mijn tijd werk ik voor Pitwise. Ik ben een veelgevraagd trainer, adviseur en spreker waar het gaat om ICT in de klas (iPad, Chromebook, digibord), digitale didactiek en de toekomst van het onderwijs. Klanten omschrijven mij als enthousiast, pragmatisch en een scherp denker.

Heeft u vragen? Aarzel niet en neem contact op, dan kunnen we kennismaken.

Pit-Privé: ik ben getrouwd en woon in Leusden met mijn vrouw en 2 kinderen. Mijn vrije tijd besteed ik aan reizen en het klussen aan mijn oldtimer Volkswagen busje, Beachbusje.comIMG_3922

Klanten van Pitwise

De klanten van Pitwise zijn verspreid over het hele land, met het zwaartepunt in de Randstad. Tot mijn klantenkring behoren ruim 30 scholen in het voortgezet onderwijs, verschillende MBO’s en een enkele PO-school. Daarnaast werk ik voor en met een aantal adviesbureaus.

Pitwise werkt voor en met de meeste grote educatieve uitgeverijen, waaronder ThiemeMeulenhoff, Malmberg en Eisma Edumedia . De korte lijntjes zorgen er voor dat er voor en tijdens de opleidingsprogramma’s en implementatietrajecten snel geschakeld kan worden.