Nieuw: de cursus digicoach

/, Ipad in de klas, Nieuws/Nieuw: de cursus digicoach

Nieuw: de cursus digicoach

Steeds meer scholen maken gebruik van digivaardige ict-voorlopers om de docenten die minder gebruik maken van de mogelijkheden van ICT voor het onderwijs te coachen. Voor deze iCoaches, digicoaches of ICT coaches (iedere school gebruikt een eigen naam ­čśë ) heeft Pitwise nu een cursus samengesteld, waarmee zij beslagen ten ijs komen.

Enkele jaren geleden startte Pitwise met de opleiding tot iCoach op het Tabor College in Hoorn. Deze opleiding is verder doorontwikkeld tot een cursus van 4 tot 6 bijeenkomsten waarin de cursisten kennis opdoen over verandermanagement, coachingsvaardigheden en digitale didactiek.

Meer informatie? Cursus Digicoach

 

By |2018-04-11T07:26:40+01:00april 10th, 2018|ICT en didactiek, Ipad in de klas, Nieuws|0 Comments

About the Author:

Sanne
Als zelfstandige met ruime ervaring zowel de zakelijke ICT dienstverlening als het onderwijs richt ik mij met Pitwise op vernieuwing in het onderwijs als adviseur, projectmanager en trainer. Ik begeleid scholen in de overgang naar onderwijs met tablets of laptops en adviseer uitgevers bij nieuwe onderwijsconcepten. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. In mijn vrije tijd gaan we graag op pad met ons oude VW Busje (www.beachbusje.com).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.