De implementatie van iPads in het onderwijs van uw school is een complex verandertraject, zowel voor leerlingen, als voor docenten, ondersteunend personeel, ouders en andere belanghebbenden. Daarnaast heeft het een grote invloed op de inrichting, ICT infrastructuur, facilitaire organisatie en last but not least de financiën van uw school.Tijdens deze eendaagse workshop verkennen we in een kleine groep (ong. 8 deelnemers) de mogelijkheden binnen uw school, analyseren we welke factoren van invloed zijn op een succesvolle afloop en scheppen we financiële, organisatorische en technische kaders. In het tweede deel van de middag gaan we aan de slag met een uitwerking in een concept projectplan.

Doelgroep

Schoolleiders / directieleden / afdelingsleiders die eindverantwoordelijk zijn voor ICT en het iPad implementatietraject. U overweegt of heeft plannen om iPads een rol te geven in het onderwijs op uw school en wilt goed beslagen ten ijs komen.

Resultaat van deze workshop

  • U heeft inzicht in de mogelijkheden en uitdagingen van iPad onderwijs
  • U heeft inzicht in “best practices” op andere scholen
  • U heeft een concept (discussiestuk) projectplan voor de implementatie, inclusief  SWOT analyse, duidelijk gedefinieerde kaders en KPI’s
  • Voor iedere belangengroep een “impactstudie” met aandachtspunten voor een succesvolle implementatie

Praktische informatie

Data en tijden Via open inschrijving op 22 november 2013. Overige data in overleg (incompany).

Prijs € 449,- Dit is inclusief arrangementskosten (Lunch, consumpties, snacks), literatuur, certificaat en 21% BTW. Kortingen zijn van toepassing voor als u meer dan 1 deelnemer namens uw school aanmeldt

Locatie De workshops vinden plaats in de inspirerende omgeving van “Meet&Discover” in Amersfoort, of als het een “incompany” workshop betreft, op de locatie van uw keuze.

Faciliteiten Wifi, luxe lunch, frisdrank / koffie / thee, borrelhapjes, inspirerende omgeving. Eigen device meenemen is wenselijk.

Inschrijfformulier workshop iPad in de School

Vul onderstaand formulier volledig in.

Uw naam:
Uw email:
Naam school:
Plaats:
Welke workshop wilt u volgen?
Aantal deelnemers
Opmerkingen:
Ben je een robot?