In mijn jarenlange ervaring in de begeleiding van docententeams bij de inzet van ICT in het onderwijs heb ik gemerkt dat digivaardige voorlopers een grote bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van het gehele team, bijvoorbeeld bij de inzet van Chromebooks of laptops in de klas.

Hoe kun jij als voorloper optimaal ingezet worden voor een duurzame inzet van ICT in het onderwijs? De cursus digicoach geeft je de handvatten die je nodig hebt!

Resultaat van de cursus digicoach

  • Je bent in staat om invulling te geven aan jouw rol als digicoach / iCoach / ICT-coach

  • Je hebt kennis van de basis van verandermanagement en modellen voor ICT- integratie

  • Je hebt kennis gemaakt met een diversiteit aan mogelijke activiteiten die je als digicoach kunt ondernemen.

  • Je hebt inspiratie opgedaan voor wat betreft vakoverstijgende digi-didactische werkvormen

Waar en Wanneer?

Deze training wordt zowel als maatwerk op locatie, als via open inschrijving aangeboden.


Geinteresseerd?

Bij voldoende inschrijvingen zullen wij de training inplannen op een nader te bepalen datum en locatie. Klik hieronder en geef je interesse aan. We houden je dan op de hoogte.

Doelgroep & Voorkennis

Docenten die als ICT-coach aan de slag gaan. Kennis van en ervaring met het werken met ICT in de klas is noodzakelijk. De uiteindelijke nulmeting en inhoud van de cursus wordt tijdens een intakegesprek met cursisten bepaald en kan variëren. Cursisten wordt gevraagd een eigen apparaat mee te nemen. Dit kan een laptop zijn, maar ook een Chromebook, iPad of andere tablet.

Omschrijving

De basics van verandermanagement komen aan bod evenals praktische handvatten voor de invulling van de taak van iCoach / Digicoach. Hoe krijg je jouw collega’s “in beweging”? Welke activiteiten zijn bewezen effectief om een olievlekwerking van ICT-gebruik in het team te bereiken?

Naast aandacht voor coachingsvaardigheden besteden we aandacht aan de best practices van de deelnemers en aan verschillende ict-toepassingen die van meerwaarde zijn voor de digitale didactiek van de docenten.

AANVRAGEN / INSCHRIJVEN

Aanvraagformulier cursus digicoach

Vul onderstaand formulier in als u direct een offerte wilt aanvragen voor deze training/opleiding, uw wilt inschrijven, of als u een vraag hebt.

Uw naam:
Uw email:
Uw telefoonnummer:
Naam school:
Plaats:
Aantal deelnemers:
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? :
Uw bericht: